PÅMINNER ER ÄNNU EN GÅNG.

Påminner er igen. Min nya blogg. http://elsasvensson.blogg.se KLICKA PÅ BILDEN!

ELSASVENSSON.BLOGG.SE klicka på bilderna!!!

Har skapat en annan blogg nu. Ska försöka blogga på båda. Men skapade andra bloggen för att ha en egen blogg. Skriva lite om mig osv. Den kommer innehålla allt från inspiration från mig till er , till musik tips. GÅ IN !!!!!!!

MIN UNDERBARA VÄN.

carl Victor lucas strömwall, är min nyfunna och sköna vän. Helt underbar. Humor och skratt har han. och han får en alltid på bra humör oavsätt. Känns helt underbart att ha hittat en sådan bra vän som han. Vet inte vad jag kommer göra om jag förlorar honom / bråkar med han. Han är en vän man håller hårt om.. Du är helt enkelt bäst. glöm inte det. okej ?

moves like jagger

Sitter & pressar låtar nu. Fredag och allting. kan livet bli bättre ? Snacka med underbart folk på facebook. snacka skype. äta en massa onyttigheter. LOVE MY LIFE !

GODMORGON

Godmorgon , hoppas alla är lika goa och glada som jag är ! Vaknade med ett stort leende på läpparna. Morgonen har bara flytit på otroligt bra. Känns som att det kommer bli en bra dag idag! :)

Vi ska försöka blogga mycket nu i helgen. Puss på er ! Caio

godnatt

Sista dagen i skolan imorgon. Känns helt underbart. Har verkligen sett fram emot helgen. Ska försöka blogga så mycket som möjligt då.

SKRIVER AV MIG EN SNUTT


Jag älskar att blogga. I really do. Men när man får hela ansvaret för sig själv , att ta hand om bloggen. Då tröttnar man snabbt och vill inte blogga mer. Jag kämpar nu för tiden bara för att hinna med ett litet inlägg om dagen. Och det är ju inte kul för er. Önskar bara att jag slipper att ta hand om bloggen lika mycket som jag gör nu. Och allting blir som vanligt igen. peace out.

BLOGGLUSTEN.


Jag vet inte riktigt vad det är med mig. Bloggen kommer liksom åt sidan just nu. Besökarna bara rasar neråt. Blogglusten försvinner mer och mer. Men jag kämpar. Bara för eran skull.

HELT SLUTKÖRD.


Allvarligt. helt slut. orkar inte ens lyfta mig ur sängen. Slutade kvart i 4 idag. Gick hem. Nu vill jag bara sova.

ENS BÄSTAVÄN


Ja. såhär kan man också spendera en dag av sitt sommarlov. Att raka varandras ben. haha. Vad är inte vänner till för liksom ?
Saknar verkligen den här bruden sjukt mycket. Min elsi.snuttis.els.elsa. syster. jag saknar dig.

JU MER DOM SPOTTAR . KAPTEN RÖD


Har nog aldrig hört någon skönare låt än denna. Spela lite låter på Spotify igår kväll innan jag gick och la mig. Och så spelades denna låt upp. haha den var så rackarns skön så var bara tvungen att lägga upp den och visa den för er.

10.10


Fortfarande i skolan. Slutar inte förrens SENT som sagt. Hoppas ni har haft en bättre dag än jag iaf. Orkar inte gå i skolan så HÄR länge. När jag kommer hem. Ska jag lägga mig i sängen och bara. SOVA ut !

Godmorgon


Drar strax till skolan . Hade bara tänkt blogga lite innan. Idag kör vi på vanliga lektioner. och slutar inte förrens SENT ! kommer säkert ett inlägg då och då. Men aa. vi får se helt enkelt.

moving on 2 school


DRAR NU. PUSS HEJ.

LOVE

31_large

18.25

Idag är de inte vår bloggdag. Väldigt seg dag.

gudomligt vacker



Just nu sitter jag och leker lite med min webbkamera. Tråkigt som jag har ska jag försöka blogga lite.

DAGENS KLÄDSEL


Detta var det jag fick slängt på mig idag. Jeans från BikBok | Linne från Bikbok | Grön jacka från Lindex | Tubhalsduk från Ginatricot.

hemma igen


Nu är jag äntligen hemma . Första skoldagen av klarad. Gick jätte bra. Har haft lika kul som jag alltid har. Är ganska sliten just nu. Fick ätit en sallad som fanns i kylskåpet. Hade tänkt visa er den. Den var jätte god. Men jag blev så hungrig så jag hann käka upp den!

12.22

Allt bra med er idag?

HELT FEL FOKUS


Jag vet att det är helt fel fokus. Men saken är den That i kind of like it , like this. Är fortfarande i skolan skulle jag tro. Vill bara komma hem. Sätta mig i sängen och bara blogga om första skoldagen.

@ school


Sitter antagligen just nu i skolan , i något klassrum jag inte har varit i förut. Önska mig lycka till. Hoppas ni har en toppen dag !

godmorgon skolan


Godmorgon ! håller säkert på att fixa mig just nu , eftersom att det är skola för mig idag. Första dagen i åttan nu då. Så idag kör vi på lite tidinställda inlägg.

GOODNIGHT EVERYBODY

GODNATT

NIGHT

GODNATT ½!!!!!

Sofi Fahrman <3

DAGENS INKÖP


Tubhalsduk - Ginatricot 99 kr. | Linne - Lindex 75 kr.

Sometime. I wish friends was like money. So you can hold them up to the light to see if they are true or false.

Sofismode.

DSC_1107.jpg

Sleepy beauty

uttråkad chey



Uttråkad chey som väntar på att hennes brud ska komma så att dom kan åka och shoppa !

time to get fixed


Nu börjar det bli dags att göra sig i ordning , sedan åker jag till torp ( ett köpcentrum) och ska försöka hitta någonting jag kan ha på mig tills imorgon.

12.02


Ojdå , klockan är redan 12 och jag vaknade nyss ?! Tror det blev lite sent igår när jag kollade på filmen osv. Imorgon är det skola för min del . damn. Måste iväg och shoppa lite idag. Men lite svårt när man är pank. Hur ska det här gå ?

/ ELSA - Godmorgon!

WICH ONE ?

00.10

Natti Natti ! Sov gott sockisar!

THE JACKET!

'
Denna jacka måååååååååste jag ha !
Bildkälla

SVAR PÅ EN FRÅGA

UPTADE : JA , DE STÅR SILIKON PÅ MIN TRÖJA. HAHAHAH. fick den av en vän för flera år sen!
Hello there all my blog friends. This is Elsa. Bhahaha. Nej .

Hoppas ni mår fint fint , vi har ännu idag topp statistik ! Vilket är lovely. De var en tjej som undrade hur många aktiva besökare vi brukar ha. Och handen på hjärtat nu. Som minst varje dag har vi ca. 550 kanske. Och som högst 800-900. Men som sagt, varierar eftersom vi ibland bara ha chill dagar och för de mesta inte vill göra nått alls. ! Vill bara upptadera er. Igen.. Hehehe. PUSS
En glad , sliten och trött tjej som har gårdagens utkletade smink på sig.

MYSTID MED VOVVEN


Myser lite med vovven . Hade tänkt glo på en till film ? Så det är bara att dra fram chipsen och dippen igen .

FRECKELS

DRÖM DIG IVÄG

SHOPPING LIST


Så fort jag får mina pengar drar jag och shoppar . Detta är nummer 1 på min lista.

OUTFIT BY ME

filmdags


Nu blir det kolla på filmen Bad teacher ! Käka chips med dipp och ett glas med läsk. Kan livet bli mycket bättre?

NEWSPAPER NAIL


Detta verkar ju jätte lätt och smart. Är detta någonting man ska testa eller ?

TACO´S


Idag är det jag som är mästerkocken. Och jag hade tänkt göra Tacos. Kommer säkert bli jätte gott. Är jätte hungrig. See ya later

http://spics.blogg.se

Vi jobbar på ny design. Hur ser denna ut i ert internet?
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL NYA DESIGNEN!

STEKER UTE I SOLEN


Solen skiner på riktigt mycket nu så jag tar chansen och går ut och solar lite.

Neutrogena


Fick köpt hem den här nu. Hoppas den hjälper. Tack så hemskt mycket för alla svaren !

11.24


Godmorgon osv. Idag blir det ut till sommarstugan skulle jag tro. Vädret är väl soligt men endå molnigt. Så det kommer inte bli så mycket bloggning från min sida idag.

Nagel art.

Goooodmooorgon !
Mår toppen idag ! Inte toppen kanske , men om man jämnför med igår är allt great. Fortfarande lite snuvig dock . Annars är livet braaaa. Blir dock inge the voice för mig idag.. =( Men. Aja . Shit happends. Iallafall. Ska nog sitta hemma o pilla med designen och sedan testa att måla naglarna. Har hittat mammas gamla saker ifrån när hon hade en nagelsallong. Ska bli kul att testa göra lite föremål. Som detta kanske :

BYTT TILLBAKA DESIGNEN

TRYCK F5 ! TRYCK F5 ! TRYCK F5 ! TRYCK F5 ! TRYCK F5 ! TRYCK F5 ! TRYCK F5 !

Tja alla
. hoppas ni inte har gått och lagt er än? Fick byta tillbaka till våran gamla design för att vi fått in lite klagomål. Men vi hoppas att det inte gör något. Och att en ny ska komma så snabbt som möjligt ! Stay tuned !

Hei..

Har sovit nån timma. Vaknade av att allt kändes skit konstigt. Kändes som om jag bara svävade. Varm i hela kroppen. Ont överallt. Huvudvärk. Fan... =(
Hoppas NI får en bra kväll iallafall! PUSS.

20.09


kommentarer om att folk vill vara med i tävlingen om ett Iphone skal bara flyter in hela tiden. Orkar knappt inte svara på alla kommentarer. Men som en duktig bloggare gör jag det. Men behöver verkligen Elsas hjälp just nu. Var du tvungen att bli sjuk , snuttis?

EMMA SJUNGER

Open your eyes

Hey guys ! Tänkte upptadera er lite. Är sjuk. Hög feber. Huvudvärk, illamående , snuvig. Yeah , u name it. De är därför jag inte upptaderar. Förlåt ! Men jag och Emma är fortfarande asaglada att vi fortfarande är på listan. 14:e plats idag dock ! MEn alltid något !
Ha en fin helg. Försöker upptadera så mycket som jag kan ! Love you!

DAGENS FRÅGA


Att man kan vinna olika Iphone skal osv ? Är det någonting som intresserar er?

TAKE CARE OF YOU

Gjorde nyss en ansiktsmask på mig själv. Använde saker som dom flesta har hemma. Läste någontstans på internet att det var bra mot hyn. Så fick gjort det nu. Min hy känns som en bebisrumpa. Len & go. Nu blir det måla / fila naglarna .

funkar detta?


Är det någon som vet om detta funkar mot att ta bort finnar ? Har lust att köpa det och testa. Men vill höra runt om det funkar eller inte ?

min syster gillar att ta till fula knep


Igår var det värsta fajten mellan mig och min underbara syster. Syskonkärlek ? yeah right.
Tror det blir att ha halsduk / tubhalsduk på sig första dagen i skolan !

But i still love you , honey !

Peace out !

angelica blick



Är helt galen i Angelica Blick. Hennes kläder är TO DIE FOR ! Hennes hår . kropp allting. perfcetimoo !!
HENNES BLOGG HITTAR NI HÄR !!

FEM SAKER OM MIG


1. I sommar så tatuerade jag mig. Ett hjärta på foten. Lite över den där knölen ( bilden över.)
2. Jag går aldrig ut med mjukisbyxor utanför huset. (fråga mig inte varför. sjukt. )
3. Jag trodde under en period att jag var adopterad. ( Vilket jag inte är . )
4. Jag skulle aldrig klara mig utan en dator längre än en vecka.
5. Jag kan aldrig bestämma mig vart jag vill bo. Hemma hos min mamma ( norrtälje ) eller hos min pappa ( uddevalla. )

Cool chey


Ska käka frukost nu. Vädret är verkligen kasst ute. Och dagens planer vet nu ju redan .

09.30


Idag blir det träning med Ebba. Vi ska på ett Zumba pass på motionhuset. Efter det blir det sola solarium. Så att man får tillbaka sin färg.

TIDINSTÄLLT


Jag testar för första gången hur man gör ett tidinställt inlägg. Idag ska den nya designen komma upp , är ni taggade?
Ni fick ju se lite av den igårkväll. Men det var lite småfel osv med den , krångla osv. Men allting är klart idag , men den kommer inte upp förrens mot eftermiddagen .

ELSA OCH EMMA TIPSAR

Dessa hissas upp. Ass snyggt till ett par tajta jeans som är lite kortare i benen med dragkedja, snygg  skinnjacka och stram häst sväns. TUMMEN UPP!

04.52

Godmorgon. Vaknade av att näsan rann som tusan. Kunde inte somna om och bestämde mig att gå upp istället ! Hoppas allt är bra med er. Jag tänkte svara på ett kommentarer innan jag börjar göra mig iordning inför skolan.

natti

POSITIVE GIRL


IF YOU´R HAPPY AND YOU KNOW IT CLAP YOU HANDS...

DESIGNEN INNE

NU ÄR DESIGNEN INNE , VAD TYCKER NI? På grund av lite så fel kommer designen inte upp förens imorgon. STAY TUNED !

DAGENS FRÅGA

Vi håller på med en ny design. Så .. Vad föredrar ni? Stilren och lätt eller avancerad?

Dusch!

Ska hoppa in i en dusch nu! BRB!

Fånga dagen.

Aprovecha el día.

FREEZE MOTHERF*CKER


Går hem om en stund. Bloggar mer då. Håll ut !

JAG ÄR SJUK.

Hilarious.

Såhär såg mitt skrivbord ut förut. Haha. Och jag gillar egentligen inte ens jB.

/ ELSA

VILL BARA MEDDELA ATT VIDEOINLÄGGET UNDER HÄR ÄR EMMA OCH HENNES VÄNN ! INTE JAG. De tjejerna alltså...........

VIDEOBLOGG. TYP

NEVER SAY NEVER.

5:E PLATS!

Gud vad kul att man e på 5:e plats. HOPPAS NI STANNAR KVAR KÄRA LÄSARE. LOVE YOU !

Dream.

Hemma från skolan nu! Heeeelt slut. Vill bara sova, sova och sova.
Är helt slut. Ska upptadera så mycket jag kan idag ! Iallafall försöka ! Gööööt :D

MOT EBBA !


Drar hem till Ebba och glor lite film. Mysigt. bloggar när jag kommer hem. Puss hej !

KLIPPT MIG : KORTHÅRIG


Jag har länge gått och grubblat på om jag ska klippa håret kort eller inte. Men idag beslöt jag mig för att klippa det kort. VAD TYCKER NI ?

11.50


Älskar dig
. Om ni inte visste så är Elsa i skolan nu, dom började skolan idag. Så det är därför det inte är någon bloggning från hennes sida. Men jag ska försöka blogga på som vanligt. Kanske lite extra mycket tills hon kommer hem.

NÄR MAN TRÄNAR FÅR MAN MUSKLER


Gårdagens film var helt okej . Inte skit bra och inte helt värdelös.
Jag har faktiskt redan varit uppe vid halv tio för att gå ut och powerwalka med min bästavän Ebba. Kom precis in från att ha powerwalkat i 45 minuter. Riktigt härligt var det. Ska hoppa in i duschen en snabbis, käka frukost , göra mig i ordning osv. Sedan ringa Ebba igen.

00.00


Godnatt på er alla.
Jag kommer verkligen sova med ett leende på läpparna inatt , vi har kommit över 700 besökare om inte mer. + att vi har kommit med på Aktiva listan ! Och detta är tack vare er. Utan er kära läsare. skulle detta inte ha hänt. En riktigt stor och härlig kram till er alla.

THE ONLY ONE YOU CAN TRUST IS YOU.


Håller på att kolla på en film som heter Trust ! Än så länge verkar den vara ganska bra. Det handlar om en tjej runt 14-15 år kanske, som börjar snacka med en kille som inte känner på internet. Dom börjar ganska snabbt klicka med varandra och den här tjejen Annie börjar gilla han allt mer. Han vill att hon ska skicka en bild på henne. Och sedan skickar han en bild på sig . Han ser skit bra ut. Och han frågar om dom ska träffas osv. Detta är ungefär detta jag har hunnit se. Jag vet lite mer. Men det kan jag inte avslöja. Utan jag tycker att ni ska kolla på den filmen. För den verkar som sagt vara bra. Skriver antingen ett inlägg ikväll , eller imorgon hur jag tyckte den var. Det kan ju vara så att den slutar jätte dåligt , eller skit bra ;) ?

GLASS I STORA LASS


Blev riktigt sugen på glass nu. Ska gå kolla i frysen om det finns lite glass som man kan mumsa i sig , samt kolla på film. Ni får ha en fortsatt bra kväll ! Det ska jag ha iaf.

göttans.

Nu ska jag bara slappa framför tvn ! HA DE GÖTT ! PUSSISAR
KIKA IN I MALVINAS BLOGG FÖRRESTEN!

BESVARADE / PERSONLIGA FRÅGOR

Är du i ett förhållande? Nej

Har du kysst någon idag? inte idag.

Är du romantisk? Jag försöker.
Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Han ska vara en kille som gillar att göra saker. Inte bara sitta hemma och glo på film hela tiden. Man ska kunna skratta och prata med han. Han ska vara som min bästavän fast lite mer.
Vad är viktigt i ett förhållande? Att båda älskar varandra. Och att man är trogen.

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Inte vad jag kommer ihåg?
Har du lekt med någons känslor? Ja det har jag, och det är jag hemskt ledsen över.
Hur många har du varit ihop med? Många. Men inte alls många som varit seriösa.

Hur länge höll ditt längsta förhållande? 4 månader.
Hur länge var ditt kortaste? 1 vecka..
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Just nu ? SINGEL , helt klart. älskar singellivet :)
Är du en bra pojk/flickvän? Njaa.. inte världens bästa skulle jag tro.

Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Felix..

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Oj. jag har inte en aning . Runt 17 - 18 år kanske ?
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? Bara om jag verkligen vet att han är den rätta . Och jag måste nog vara ganska full om jag ska göra det.. Annars NEJ
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Måste nog säga . dumpad. Jag är ingen person som brukar dumpa.

Hatar du ditt ex? Nej?

Har du kvar någonting från dina gamla förhållande? Ja det har jag.

När du vill ha någon, vad gör du? Tar kontakt med dom?
Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Måste nog säga Cornelis & Dennis. Älskar verkligen dessa pojkar. 
Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Jag vet inte riktigt.
Vill du ha barn? Nej.

Blir du lätt kär? olyckligtvis , Ja .
Vad är det mest avtändande du vet? Desperata killar.. Det är så sjukt avtändande..

Hur viktigt är det att man har något gemensamt? För just mig är det ganska viktigt eftersom att jag vill kunna ha ett förhållande där man kan prata om saker som båda gillar / ogillar. Så för mig är det väldigt viktigt. 
Har du fått ditt hjärta krossat? Ja det har ......
Har du en “utseendetyp” hos killar? Jag gillar killar som tar hand om sig själv. Tänker på vad dom har för kläder osv. Men sen är det insidan som räknas. Han ska inte vara ful och skitsnäll , men han ska inte vara skit snygg och skit elak heller.

Vad tycker du om att ligga på första dejten? Att det bara visar att man är desperat.
Vad tycker du om one night stands? Helt okej antar jag ?

Är kärlek allt i livet? Det var en svår fråga. Jag tror faktiskt det. Annars om ingen älskar än. Så mår man nog inte så bra inombords..

Blue rules

Snodde min systers blus idag. Älskar den.!

LOOOVEEE


GE MIG !! ÄLSKAR , ÄLSKAR , ÄLSKAR

KENZA ÄR SÅ SNYGG.

Avgudar denna kvinna. Herregud vad snygg hon är!

PARTY IN MY HEAD

Aloha alla finisar. Allt bra?

JAG ÄLSKAR DIG.



Godmorgon ! Är helt slut. Igår fick vi runt 253 unika . Välkomma hit , jag hoppas verkligen att ni stannar !! Jag skulle egentligen gå upp tidigt idag men det blev att jag somnade om. Nu vaknade  jag av att pappa kom in och hade köpt en sak till min dator ! Det är ett underlägg eller va man nu ska kalla det. Som har en fläkt. Så att man kan ha datorn i sängen / knät osv. Utan att den blir varm ! smart va ? Tack pappi. älskar dig. det vet du va?

http://imfancy.blogg.se


Zeeebra Nails!

Haha , imponerande. Förutom att de blev en aning fail på vissa ställen. Men. HAHAH.

Galen. SOM VANLIGT.

GODMORGON PÅ ER ALLA TIDIGARE LÄSARE ! TIDSINSTÄLLDA INLÄGG KOMMER SÅSMÅNINGOM! Tänkte att ni morgon pigga läsare kanske vill ha något att läsa. Så jag tidsinstallerar ett par tidigt !

NY DESIGN IMORGON , KIKA IN DÅ!

Vi vet att designen ser konstig ut när man ska kommentera. Men vi jobbar på det , och jag fixar det imorgon. Så kika in då! GODNATT!

www.finepouline.se

Tänkte bara tipsa er om en hemsida som säljer allt från örhängen , ear cuffs och ringar till tygpåsar och halsband till otroligt bra priser! Klicka er in på. www.finepouline.se !!!!

22.57


Jag antar att detta blir mitt godnatt till er. Sista inlägget för ikväll. Men svarar fortfarande på kommentarer osv. Så det är inget att vara oroliga över. Måste bara säga att jag och Elsa verkligen kommer framåt med bloggen. Idag har vi haft.. vänta.. måste kolla......... 225 unika besökare ! Tack så hemskt mycket till er alla gulliga läsare.


Godnatt

Skriver av mig / elsa

Vi lever i en helt sjuk värld , jag ser folk i min omgivning må dåligt över deras vikt , deras kroppar och deras utseende. Och jag kan inte göra något åt det, jag kan inte hjälpa dom. Men någonstans i denna sjuka värld måste man förstå att jakten på perfektion är evig , ingen , kommer någonsin bli perfekt . Ingen är perfekt . Den stora grejen är att du nmåste lära dig att acceptera dig själv , vara sig du är överviktig , underviktig eller bara allmänt missnöjd med dig själv. För alla är speciella och unika på deras egna sätt. Man måste sluta jämföra sig med alla andra. Man måste sluta tänka " Åh , ifall jag såg ut så¨. " eller " ingen vill ha mig " tänker ni så , så kommer ni bara må dåligt. Ni måste inse faktan att ni är underbara , precis som ni är. Och folket med vett i skallen bryr sig inte om hur du ser ut . De bryr sig bara om insdan . De som finns bakomn ditt ansikte. Jag vet precis hur det är , alla vet precis hur det är. För alla har haft perioden då man är missnöjd med allt . Då man inte är nöjd med sig själv och jämför sig med alla alla andra. Är man glad och sprallig är man ett damp barn , är man tyst och blyg är man ett emo. Är man oskuld vid 16 är man feg , har man förlorat oskulden vid 16 'är man en hora. Det finns mycket tjat om att man ska vara sig själv , men det är fanimej inte lätt att vara sig själv i en värld full av perfektion. Men man måste övervinna allt det ! Alla har sina brister , sina komplex. Men det övevinner man med tiden. Allt man bara måste göra är att vara sig själv , vara stark , inte ta någon skit ifron någon. Tro på dig själv. Våga göra sakerna man är rädd för. Ta ett steg.  Dock finns det ALLTID idioter som kommer försöka få dig att må dåligt. Som slår på dina svagaste punkter , som klankar ner på dig och vill se dig må dåligt. Men de gör dom bara för at de sj'älva vet att dom inte är bättre. Du måste visa dom att du inte är svag. Att du inte bryr dig om vad de säger. Att du själv vet , att du är underbar , på DITT sätt. Självförtroende är inget som bara kommer och går. Självförtroende är något man måste kämpa sig till. Men när man väl kan vakna , gå upp och titta sig i spegeln och vara nöjd med sig själv , sitt utseende , sin vikt och sin kropp. När den dagen kommer. Kommer du vara evigt stolt över dig själv. Tacksam för att du gav det en chans. Så kom ihåg , what doesn't kill you makes you stronger. Var dig själv . Det kommer du längst på!

/ ELSA

Hej på er ! Ledsen för jätte dålig upptadering från min sida. Bra att Emma är igång då ! ;)
Kollat bio i Sthlm. Mysigt. Kom hem och var helt slut.
Dagens outfit kommer senare! Kisses. SÅHÄR BLEV HÅRET FÖRRESTEN!

18.07 - KÄK


Blir käk när som helst. Pappa står nere i köket och leker mästerkock. Han står och lagar....korv med bröd.....

14.14


Själv klart ska det hända en massa saker och jag fastnar vid datorn. Vill bara få sagt att jag inte har städat rummet eller duschat ännu. Gör det senare. jag lovar.

DAGENS KLÄDVAL


Det här fick jag slängt på mig i morse. Allting från H&M . Nu ska jag duscha . Sedan göra i ordning på rummet mitt.

10.25


Bara för att jag har varit vaken sedan klockan nio idag så behöver jag ju inte gå upp ur sängen för det ? Ligger nog kvar ett tag och bara tar det lugnt.

ENJOY



Suttit och klippt ihopp alla våra fail på videbloggen som vi gjorde i sommar till min och elsas egna bloggar. Lite kul. Vad fick jag ihop 4-5 fail videoinlägg? haha.

09.24


Godmorgon på er allesammans ! Sovit gott? Själv har jag sovit som en ängel brevid min klumpeduns till hund. Ska gå ner och käka lite frukost nu , kommer snart .

BIRD IS THE WORD!

22.36


Har ärligt funderingar på att ställa mig och packa upp alla kläder och skit från resväskan. + att jag vill ut och gå med hunden. Men det är mörkt. för mörkt. Jag har allmänt störda problem. See ya !

KAMERABILDER


Elsa & jag visar upp våran akrobatiska sida ( stavning osv. )

Jag skaffade en tatuering på benet.

Jag & Elsa tog en massa besök till McDonalds. Kändes lite som att vi blev stamkunder där.

Laddat över alla bilderna från min kamera nu. Rackarns vad många bilder jag har tagit i sommar. Sjukt vackra, Sjukt mycket , Sjukt roliga & Sjukt mycket minnen.

21.24


Är äntligen hemma nu. Känns verkligen skönt att komma hem . Slippa all stress. Bara tat lugnt för ett tag. Gå ut med hunden. Packa upp alla saker i lugn och ro. Känns bara allmänt skönt att vara hemma igen säger jag.

13.04


Åker om någon timme sisådär. Har fortfarande inte packar allting , men nu blir det fika lite med familjen.

/ elsa.

Godmorgon. Hoppas allt är bra med er.
Själv somnade jag i soffan och vaknar med ryggont. Vet inte riktigt vad dagen bjuder på. Ska slinga håret också. Ska bli spännande. Inte sant? :D
Något i denna stilen kanske?

/ ELSI

Godnatt på er nudå. Tänkte bara upptadera er en sista gång innan läggdags. Imorgon blir det slinga håret , och sedan umgås med min saknade Julle. Vi hörs!

00.00

Det här blir mitt godnatt till er. Bloggar som sagt ingenting imorgon. Men ni får ha det så bra , puss hej !

21.26


Ey, yoo . Åker som sagt hem till Uddevalla imorgon så kommer inte kunna blogga då. Men lovar att när jag kommer hem, så ska jag slänga ihopp ett litet inlägg till er. Men nu blir det myspys med familjen. Andrej är och köper godis och skit. så när han kommer . blir det godis och film . puss hej!

BRB

Ska åka och hämta + lämna ett par saker till Emma en snabbis. Har minst hälften av mina kläder där. Haha ;)
ÅTERKOMMER. PUUUSS!

17.12

Tänkte också bara meddela er att Emma inte kommer blogga något imorgon eftersom det blir hemfärd för henne då. Så imorgon står jag för bloggningen. Och morgondagens bloggning kommer bestå av tips av bloggar. Fix & trix osv. =D

STAY TUNED!

Godmorgon ! Hoppas allt är bra . Dagen kommer bestå av design fotografering. Vi ska göra klart vår design idag. Så ja, denna är bara tillfällig. STAY TUNED ! VI ÅTERKOMMER.
Sen vill vi också tacka Lisa och Malla för länkningarna de gav oss. KÄRLEK TILL ER.

EMMABSVENSSON.BLOGG.SE

Emma Svenssons blogg. HÄR! - kolla genast.

Pinsam videoblogg.

yo

Catch the day.

Ey yoo broes.
Elsa här. Dagen har vart toppen. Först åkte jag hem till mormor och morfar för att fira min käre morfar på födelsedagen. Sen hämtade vi upp Emma , som ska tillbringa natten här. Felix och Notti kom förbi en sväng också. Mysigt som attans. Våra godingar det dära !
Dock åker Emma hem i över morgon. Vi har inte nämt det i bloggen. Men Emma bor inte i Norrtälje , utan i Uddevalla. Lite utanför Göteborg . Så en bra bit ifrån varandra. Och ja , det är jobbigt . Men det är nästan som ett distans förhållande fast vänner emellan. Man måste vara stark. Även fast jag mår jätte dåligt över att hon bor så långt bort är jag ändå så glad att jag har henne i mitt liv. Jätte tacksam för att jag har fått en sådan fin ängel till vän.
Haha. " DAAAGENS OOOOOOOOOUTFIT "

16.40

Emma här. Ikväll blir det sleepover at Elsa´s place. Helt ensamma, med mycket godsaker. Idag blir det bloggning på högsta nivå.

09.15

Sisådär jätte glad igårkväll runt 2 på natten.
Idag ska jag fira morfar min och sedan kommer Emma över och sover kvar här.
Vi hör av oss senare.

DETTA SLÄNGDE JAG PÅ MIG IMORSE...

Tröja - H&M , Jeans - Cheap monday. - Solglasögon - H&M . Skor - Converse.

Sunglasses.

Detta är mina nya solglasögon. Som jag älskar.

Eyy , yooo

Lika vacker som alltid , right ? fixat mig nu osv. Väntar nu bara på att Elsa ska bli klar sedan drar vi till busstationen. Och sedan bär det av till Täby Centrum.

13.19

Medans Elsa är på toa passar jag på att blogga lite smått.Vi ska bara fixa oss sedan drar jag och Elsi till Täby centrum. Vi är båda lika panka så det blir nog att fönstershoppa. tråkigt. men sant.
Peace out, bitches.

Godmorgon!

GODMORGON !

Information om oss.

Denna blogg drivs av två kompetenta töntar. Vi älskar att tillbringa eftermiddagar med onyttigheter framför tvn. Eller umgås med underbara vänner. Förvänta er inga perfekta storstads flickor här inte. Utan här kör vi bonde style rakt igenom. Vi har båda otroligt bra humor. Enligt oss själva förstås. Både födda 1997. Beroende av òboy och godis. Och mest av allt , varandra. Vi är soul mates. Vi är så lika vi kan bli. Så det är osannolikt. Ofattbart liksom.
Denna blogg kommer för mesta dels bestå av bilder av vår vardag. Vet hur fult detta kommer att låta.. Men vi kommer också lägga ut outfits. Men , i vår blogg kallar vi de " dagens klädsel ". Vi kommer också försöka att lägga upp så många video klipp som vi kan. Vilket vi bara kommer att göra när vi har tid för det.
Sååå.. Hoppas ni stannar kvar på denna söta lilla blogg.
FRED UT !

1.39

Oboy drickande små flickor uppe på natten.

Carpe Diem.

Är helt förälskad i dessa som sitter uppe på en vägg i mitt vardagsrum. Texten betyder " fånga dagen ". Inspirerande.

Hilarious.

Välkommna.

Dessa två coola brudar kommer under snar framtid blogga på denna blogg.

Välkommna.

Dessa två coola brudar kommer under snar framtid blogga på denna blogg.

Välkommen till min nya blogg!