http://elsaemma.tk

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL VÅRAN NYA BLOGG.
DENNA BLOGG AVSLUTAS NU. VI BÅDA BLOGGAR NU MERA PÅ : http://elsaemma.tk.

http://elsaemma.tk http://elsaemma.tk

INSPIRATION 2011

FADE INTO DARKNESS


Inte trött ? same here. Blir väl att lägga sig sent ikväll. Ni får ha det , Godnatt !

THE STYLE IS TO DIE FOR.



Hey , you got a smile on your face?

Grymt skönt med lite frisk luft. But who cares? Nu blir det mysa med godis , läsk och film. Underbar dag igår. Ler än idag.

BLOGGLÄNKNING

Ville bara tipsa om min snygga väns blogg ! ebbamiller.blogg.se Hon har börjat blogga igen. Nej hon jobbar inte som modell. Men visst tror man det? Ta en titt vettja.
Är du lat ? Klicka HÄR ! Snabblänk till hennes blogg.

SCHLEEETEN CHEY.

Kom hem från Brastad idag morse. Helt slutkörd. Men endå fick jag för mig att jag skulle städa hela vinden. Dock är det minst 50000000 miljoner saker där uppe och jag blev bara klar med hälften ungefär. Fick städat lite allmänt här hemma också. Nu blir det åka och handla lite med pappi. Sedan ikväll blir det nog mysa och gosa lite framför Tv:n eller datorn.

TVÅ STÄDER EN HELG.


Godmorgon !
Sovit gott? Idag blir det skola till 12 , då jag slutar. Tar första bästa bussen till ljungskile stannar där ett tag. Kommer hem . Åker sedan direkt till Brastad igen. Och stannar där tills lördag. Vi hörs då . pusshej !

längtar efter något som kan rädda mig

IVÄG MOT SKOLAN

Dessa skönheter till bilder och till brud ska nu dra iväg till skolan. Hoppas ni får en toppen dag ! Byyye !

DANCING AROUND LIKE A GEEK

Hittade en video på datorn, när jag står och dansar. Klippte ihop den till en video. Och detta blev resultatet. Enjoy

ALMONDY TOBLERONE

Hallå där ! Åt nog världens godaste tårta idag. Almondy Toblerone. Awwssooooommmeee ... Känner mig gött fet just nu. Får se om jag drar och tränar imorgon kanske ?

Dagens Klädsel


min morgon

Började med att jag gick ner och åt frukost. där efter borstade jag tänderna.
Efter tandborstningen gick jag över till att sminka mig.
Och nu ska jag fixa håret lite. Kläderna har jag redan valt . Vitt linne med beige byxor till det. Sen kommer lite smycken och skit skulle jag tro.

trött och sliten brud

Innan Skolan
Efter skolan..

Som ni ser är jag rätt sliten just nu. Varit iväg och solat idag med Ebba. Kom hem , kom på att vi har fysik imorgon och har inte böckerna med mig hem. Ska bli kul att se hur jag löser det här.

see ya

Skola idag då. Efter skolan blir det solning med bäsatvän. Ni får ha det så gött ! Pusshej

17.20

Strax börjar Svenska Hollywood fruar. Och såklart kommer jag sitta som bänkad framför tv:n . Dock är det bara repris skulle jag tro.

11 september

Idag var det exat 10år sedan det hemska hände i New York. Ikväll tänder jag ljus för dom som omkom just denna dag. ♥

15.35

Folk säger att de älskar sol, men när solen skiner söker de efter skugga.
Folk säger att de älskar regn , men när de regnar använder de paraply.
Folk säger att de gillar vind, men när de blåser stänger dom sina fönster.
Därför är jag alltid rädd varje gång någon säger " jag älskar dig " .

GOODTOWN med elin

Helgen har faktiskt spenderats med min underbara vän Elin. Vi åkte ut till hennes sommarstuga i Brastad. Riktigt mysigt. Fick träffat lite nytt folk. Riktigt Mysigt hade vi. Nu väntar duschen på att jag gör den lite sällskap . Ni får ha en riktigt bra söndag!

BEST THING I NEVER HAD COVER

DAGENS SNYGGING

Tror inte att det bara är jag som är förälskad just nu ! Dör så fort jag ser bilden på han. Helt underbar. Seriöst går inte hitta någon snyggare än han. He is just like to diiiiee for.


André zuniga asplund

SCHOOL NOW

Tar mitt feta arsle och går till skolan idag. Trots att jag har en enorm smärta i foten. Be a man , liksom ? Lång dag i skolan idag.

Cause your love's got the best of me


Nyss varit på ett klassmöte. Hur grymt kul som helst. Men så blir det väl när man har världens bästa vänner att umgås med. Tack till er alla för att ni är så underbara. Pussar o Kramar.

LIKE A WATERFALL

REGNET HERE I COME !

STÖVLAR !

Drar på mig stövlarna och går ut i detta skitväder. Ahopp. + att regnajackan åker på också ;)
Mysigt mysigt. peace out !

SLEEPY BEAUTY

Pressar fortfarande låten här under. som du också kan hitta HÄR ! Helt stört hur mycket jag älskar den. Jag vet den är fett gammal . Men det var bara en gammal goding som fastnade på hjärnan. Har precis varit och tagit bort sminket, borstat tänderna och gjort mina behov på toaletten.. Så nu blir det att gå sova lite. Sovmorgon imorgon. göööttaannns.

BEYONCE , JAY-Z

Står & dansar som en idiot framför speglen just nu till denna underbara låt. Dagen har flytit på som den ska. Skola , bussen hem osv. Regnat som fan har det också gjort. Imorgon blir det utflykt med skolan , alla åttorna , samlas kl 9.30 på skeppsviken / svenskholmen. Lite sovmorgon. Gött det lilla man får. Får också skjuts dit.

BE PROUD

To be you. Beacuse you are who you are.

som värmer när det blåser kallt.

Foten värker skit mycket & det regnar ute. Får skjuts till skolan av pappa. Så hinner blogga lite. Kort dag i skolan idag. Så kommer hem snabbt.

SUPER BASS

Fått denna underbar låt på hjärnan. Helt underbar. Sitter och dunkar låten ur mina nya hörlurar jag fick av pappa idag. Nu blir det söndagsmys med datorn.

kör på som vanligt

Elsa har fortfarande sin blogg. Men jag kör på som vanligt på denna bloggen.
LÖRDAG. hur gött som helst. Chillat med Ebba, kollat på One Tree Hill. Bakat muffins , som blev jätte bra. Och sedan hunnit städa mitt rum. Ska sätta mig och fortsätta kolla på OTH nu , och bara mysa med en chips påse i knät.